vrijdag 11 mei 2007

Brief aan de Koningin

Heden verscheen voor mij in lichte kledij de afgezant van ivoorkust, zij was hier met een roeibootje naar toe komen varen om aan u hare majesteit haar geloofsbrieven te overhandigen. Zij was echter vergeten een postzegel erop te plakken, en was het daarom zelf komen brengen, ze was verheugd, dat u tijd vrij kon maken voor haar, gezien uw verplichtingen elders in het land op koninginnedag.
Torn zij voor uw paleispoort stond, had ze ook nog tijd Fiom even te genieten vaan een heerlijk stukje Hollandse zoute haring, bij een stalletje vlak naast de poort, waar u majesteit ook wel een s van deze heerlijkheid geniet.
Alvorens tot het het ceremoniƫle theedrinken over te gaan, zou ik graag even een servetje van uwe majesteit willen hebben om de mondhoeken mee af te vegen, voor we tot de traditionele kus overgaan.
Ik vind het fijn om bij u in uw paleis te mogen vertoeven. En namens mijn onderdanen, wil iki u zeggen, dat wij van ivoorkust nog dagelijks denken aan het bezoek, wat uw moeder in 19955 aan ons land bracht met uw vader heer bernhard, Bijzonder goed hierinneren we ons nog, dat uw vader veel belangstelling had voor het jagen op krokodillen wat in ons land een nationale sport is.

Geen opmerkingen: